Προγνωστικά Σουόνσι - Τσέλσι
Αγγλία • 1η κατηγορία - Premier League •
31 Ιαν. 2012 στις 21:45
| Τρίτη 31 Ιανουαρίου | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Soccer » Αγγλία: 1η κατηγορία - Premier League | ||||||
| 21:45 | Σουόνσι - Τσέλσι | 1 | 5,25 | ![]() |
10,00 | Roland +9 |
| 1X | 1,95 | ![]() |
50,00 | Patoukasst0 +1 | ||
| 2 | 1,81 | ![]() |
50,00 | Paris4593 +7 | ||
| Under 2.5 | 1,83 | ![]() |
50,00 | Focus | ||
| X | 3,50 | ![]() |
50,00 | Loukyktm +3 | ||
Η νεοφώτιστη Σουόνσι για 3 συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα έχει δυνατό αντίπαλο. Προηγήθηκαν τα παιχνίδια με την Άρσεναλ (την οποία κέρδισε με 3-2) και Τότεναμ (1-1). Οι «Κύκνοι» τα πάνε, γενικά, καλά στο γήπεδό τους με τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την ήττα με 0-1. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει την 8η πιο αποτελεσματική έδρα στο πρωτάθλημα, με 5-5-1 και απολογισμό τερμάτων 15-6.
Η Τσέλσι, από την άλλη, έχει απομακρυνθεί από τον βασικό της στόχο, το πρωτάθλημα, ενώ άμα συνεχίσει να έχει απώλειες θα κινδυνέψει κι η θέση της στο Champions League. Η ομάδα του Βίλας Μπόας παρουσιάζεται αναξιόπιστη μακριά από την έδρα της (κέρδισε με δυσκολία την προτελευταία της βαθμολογίας, Γουλβς, ενώ δεν τα κατάφερε με την τελευταία Γουίγκαν, ήραν 1-1). Ακόμα και στον πρόσφατο αγώνα για το κύπελλο, η Τσέλσι δεν έπεισε για ακόμα μια φορά μακριά από το γήπεδό της, καθώς δυσκολεύτηκε να κερδίσει την ΚΠΡ (0-1 με πέναλτι).
Το στρες θα είναι από την πλευρά της Τσέλσι, η οποία απομακρύνεται από τους στόχους της, σε αντίθεση με την Σουόνσι, η οποία τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι περίμεναν. Οι γηπεδούχοι αισθάνομαι ότι έχουν ελαφρώς καλύτερες πιθανότητες απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις και για ένα χαμηλόποσο στοίχημα είναι καλή επιλογή. Άσος, λοιπόν!
Bet365
William Hill
Gamebookers
Expekt
Bwin
Betfair
Argentina Apertura/Clausura
Campeonato Brasileiro
Champions League
France 1η Κατηγορία (Le Championnat)
Germany Bundesliga
Greece Super League
Italy Serie A
Netherlands Eredivisie
Portugal Liga ZON Sagres
Spain Primera Division






