Loading user navigation…

Επαναπροσδιορισμός για Τσέλσι

Mazetas 27 Δεκ. 2011 15:00 Ειδήσεις Αγγλία

Andre-villasboas

Οι μεγάλοι προπονητές συνηθίζουν να παίζουν με τη ψυχολογία τόσο του κόσμου, όσο και των ποδοσφαιριστών τους (να μη πω και των ΜΜΕ). Έτσι, συχνά ακούμε διάφορες υπερβολικές, δραματικές θα μπορούσαμε να πούμε δηλώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε επιλογές στοιχήματος κι αποδόσεις από την Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή τη φορά, ήταν ο Άντρες Βίλας Μπόας που θέλησε να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της ομάδας του από εδώ και πέρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε το καλοκαίρι στην Τσέλσι, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες. Η μέχρι τώρα πορεία των «Μπλε» δεν δικαιολόγησε τις προσδοκίες αυτές και ο Πορτογάλος διάλεξε μια δοκιμασμένα επιτυχημένη επικοινωνιακή ταχτική. Βγήκε και είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. 
Οι δηλώσεις του Βίλας Μπόας:
Μάλλον, η Πρέμιερ Λιγκ έχει τελειώσει για εμάς αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι. Δεν δραματοποιούμε τις καταστάσεις, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρέπει να ζεις με αυταπάτες όταν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη. Η διαφορά μας από τις κορυφαίες ομάδες είναι μεγάλη. Την είχαμε μειώσει στους 7 βαθμούς αλλά η Σίτι και η Γιουνάιτεντ συνέχισαν να κερδίζουν τους βαθμούς που έπρεπε και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.
Δεν μπορείς να πεις ότι είναι αδύνατο αλλά πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στη θέση που βρισκόμαστε.

England Αγγλία 1η κατηγορία - Premier League • 31 Δεκ. στις 17:00